Over mij

Toen ik 8 jaar was en aan een vliegende trapeze mocht hangen. Wist ik het zeker.
Dit wil ik de rest van mijn leven doen! Met de blaren op mijn handen stond ik elke dag weer bij de vliegende trapeze toen we op vakantie waren.

Helaas was circus toen nog niet zo bereikbaar om te leren in Nederland. En bleef het bij deze geweldige vakantie. Na wat zoek toch in wat ik dan wilde leren ben ik een jaar voetreflex massage gaan doen. Maar koos toch voor de kunstacademie lerarenopleiding.

Tot … totdat ik in 1999 ik in aanraking kwam met acrobatiek in Tilburg. Meteen ben ik gestopt met de kunstacademie. En ben ik heel veel gaan acrobatieken. Ook mocht ik 3 mnd bij circus school “De hoogte “ heel veel basis circustechniek leren.

Verhuisd naar Nijmegen omdat daar zoveel acrobaten zijn en lessen te volgen zijn. En een grote circus werkplaats bij de Vasim. En naar vele acrobatiek festivals. Na workshop acrobatiek en circus geven te hebben, optredens, acrobatiek, stelten lopen, doeken klimmen, ballon draaien en schminken. Ben ik in 2005 me gaan richten op ouder en kind acrobatiek. Een paar jaar later ben ik bij het jeugdcircus van Breda Woenzini 3 jaar met veel plezier les gaan geven.

Certificaat Veronica Sherborne behaald. Tijdens de cursus begeleider in circus kunsten kwam ik in Leuven terecht. Daar waar ik druk bezig was mijn wiel uit te vinden, kwam ik tot de ontdekking dat “Cirkus in beweging “ dit al 20 jaar deed. Ouder en kind circus motoriek.

Na de geboorte van mijn zoon in 2010 ben ik me bewust op hem gaan richten en heb ik het werk op een laag pitje gezet. Ben ik in mezelf gedoken . De yoga wereld weer meer ervaren en bekeken.

Workshops en ontmoetingen met acroyoga kwamen steeds meer voorbij. Zo gingen mijn zoon en ik steeds meer acro yoga thuis doen. Ik wilde meer weten van het lichaam, wat we dan tijdens acrobatiek, yoga, acroyoga en circus bewegen. Wat het met je doet en wat het voor je kan betekenen.

Daarom ben ik heden ( 2015) een opleiding Thaise yoga massage gaan volgen.
Ook zult u mij misschien voorbij zien komen in een optreden.
Gewoon omdat het leuk is.

Verwacht het onverwachte!

Pam Ketelings